x

Voorkom woninginbraak

By | Geen categorie | No Comments

Voorkom een woninginbraak. Doe als je het huis uit gaat altijd je ramen dicht. En de deur op slot. Laat ’s avonds licht branden als je weg bent, bijvoorbeeld met tijd- of schemerschakelaars. Gebruik ook goedgekeurde sloten. Deze herken je aan het SKG®-logo met sterren. Bel altijd 112 bij een verdachte situatie. BSS Hoofddorp kan uw woning of bedrijf voorzien van het nieuwste veiligheidsbeslag met SKG*** certificaat, goedgekeurd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

SKG keurt op duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit

Voor het beveiligen deuren en ramen kun je het beste kiezen voor hang- en sluitwerk met  SKG-keurmerk. SKG is een onafhankelijk instituut dat de producten keurt op duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Hiermee verlaag je de kans op inbraak met meer dan 90%. Je herkent SKG veiligheidsproducten aan het SKG-logo op het beslag.

SKG classifcaties

SKG kent 3 soorten classificaties:

  • 1 ster: standaard inbraakwerend
    Producten met 1 ster zijn niet-zelfstandig inbraakwerend. Deze moet je  gebruiken samen met tenminste 1 ander gelijkwaardig of sterker goedgekeurd product. Afhankelijk van het totaal aantal sterren, vertraagd dit het binnendringen van inbrekers via hang- of sluitzijde 3 tot 5 minuten.
  • 2 sterren: zwaar inbraakwerend
    Producten met twee sterren kun je zelfstandig gebruiken. Ze kunnen het binnendringen van inbrekers minstens 3 minuten vertragen.
  • 3 sterren: extra zwaar inbraakwerend
    Vanzelfsprekend kun je  ook producten met 3 sterren zelfstandig gebruiken. Ze kunnen het binnendringen van inbrekers minstens 5 minuten vertragen.

Meer weten? Bel ons of vraag om een afspraak via het contactformulier. Dan kijken wij samen naar verbeterpunten op het gebied van inbraakpreventie. Op basis van dit nauwkeurige onderzoek, geven we een vrijblijvend advies over het verbeteren van de inbraakpreventie van uw woning of bedrijfspand.

Neem contact op 023-560 20 50

BSS IN DE MEDIA!

By | Nieuws | No Comments

Naar aanleiding van het 30-jarig bestaan van BSS-Hoofddorp verscheen in de mei-editie van het 433-magazine een prachtig redactioneel artikel. Hierin blikt eigenaar Remko van den Hout terug naar het ontstaan van zijn bedrijf en kijkt hij naar de toekomst. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.