Toegangscontrolesystemen

Het openen van deuren met het oog of de vinger

Met toegangscontrolesystemen bepaalt u wie, waar, en wanneer naar binnen mag. Deze systemen worden veel gebruikt in appartementencomplexen, openbare gebouwen, winkels, scholen en bedrijven. Tegenwoordig vinden deze systemen ook steeds vaker hun weg naar particuliere woningen. BSS biedt zowel eenvoudige stand-alone oplossingen als ook zeer uitgebreide systemen voor centraal sleutelbeheer. Leverbaar in dezelfde vormgeving als de beldrukkerpanelen bij de entree.
Bij BSS kunt u een keuze maken uit verschillende toegangscontrolesystemen. Deze systemen vervangen de conventionele sloten. Zo kunt u voor uw woning of bedrijf kiezen voor diverse sleutelsystemen, pasjessystemen, codesloten of motorsloten. Sinds een aantal jaren worden ook biometrische scansystemen toegepast. Het unieke karakter van het menselijke oog (irisscan) en de vingerafdruk bieden mogelijkheid om toegang te bieden zonder dat men over een pasje of sleutel dient te beschikken. Deze technologie wordt inmiddels breed toegepast in kantoorgebouwen maar ook bijvoorbeeld in zwembaden en scholen.
Toegangscontrolesystemen bieden u dan ook veel voordelen. Enerzijds bepaalt u de toegankelijkheid van gebieden, zelfs op tijdschema niveau. Anderzijds is het een aanvulling bij uitstek, als het gaat om de beveiliging van uw eigendommen op de tijdstippen dat uw onderneming of instelling “open” is voor klanten, maar helaas ook voor ongewenste bezoekers! Daarnaast kunt u simpel een aan/afwezigheidsadministratie voeren waarmee u ten behoeve van uw nood- en ontruimingsplan een belangrijk instrument hebt.

BEL MIJ TERUG

Niet voor spoedgevallen. U wordt dezelfde dag teruggebeld tijdens kantooruren.

Wie mag waar en wanneer naar binnen?

untitled
Met een goed toegangscontrolesysteem snijdt het mes aan twee kanten. U werpt een drempel op voor externe criminaliteit maar u heeft ook de controle over de toegankelijkheid tot bepaalde gebieden van uw eigen medewerkers of extern personeel.