Bent u op zoek naar beveiliging in Hoofddorp?

BSS-Service is al 30 jaar dé specialist op het gebied van het beveiligen van bedrijven en particuliere woningen. Wist u dat BSS Slotenservice & Deuren een gecertificeerd beveiligingsbedrijf is en wist u dat u met het erkend politiekeurmerk Veilig Wonen de kans tot inbraak met 90% wordt verminderd. Hiermee kunt u inbrekers een grote stap voor zijn. Namelijk dat ze u overslaan omdat het gewoonweg te moeilijk is uw deuren of ramen te forceren om vervolgens alles weg te halen wat u lief is.

BSS beveiligt woningen en bedrijven

BSS Slotenservice & Deuren beveiligt de ramen en deuren van uw huis of bedrijf zodanig dat de gemiddelde dief kijkt en dan verder loopt.

Wacht niet tot het te laat is en er bij u ingebroken wordt, maar ga zelf aan de slag om veilig te wonen. Sluit altijd alle ramen wanneer u weggaat, al is het maar voor heel even. Vraag een van onze beveiligingsdeskundige om advies. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs.

BSS Slotenservice & Deuren: Uw partner voor beveiliging in Hoofddorp.

BSS is werkzaam in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem,Heemstede, Badhoevedorp, Zwanenburg, Lisse, Hillegom,Schiphol en Aalsmeer. Daarbuiten zijn we u uiteraard ook graag van dienst!

Voor vragen over beveiliging in Hoofddorp, vul ons contactformulier in of bel ons. Tel nr: 023-5672050

CONTACTFORMULIER