Uw Slotenmaker in de omgeving van Amsterdam. Erkend en Gecertificeerd met het politiekeurmerk Veilig Wonen. Bel BSS.

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Amsterdam? Is een van uw sloten kapot en kunt u niet naar binnen? Of heeft u zojuist te maken gehad met een inbraak?

Neem dan direct contact op met BSS,  al 30 jaar de slotenmaker voor Amsterdam en omgeving. BSS Slotenservice & Deuren is 7 dagen per week, 365 dagen per jaar met een 24 uurs service te bereiken. Wij plaatsen en vervangen sloten en openen deuren. 

BSS-Slotenmakers is een erkend gecertificeerd bedrijf met het Politie keurmerk Veilig Wonen. Met dit keurmerk neemt de kans tot inbraak met wel 90% af. Wij maken uw woning of bedrijf onaantrekkelijk voor gelegenheidsinbrekers.

Doordat al onze bedrijfswagens voorzien zijn van een ruime voorraad hang- en sluitwerk kunnen wij u praktisch altijd direct helpen. BSS slotenmakers rekent geen voorrijkosten. Bel ons om een afspraak te maken of vul het contactformulier in. Telnr: 023-5672050

locksmithBSS Hoofdorp: Uw slotenmaker in Amsterdam

BSS is werkzaam in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Heemstede, Badhoevedorp, Zwanenburg, Lisse, Hillegom,Schiphol en Aalsmeer. Daarbuiten zijn we u uiteraard ook graag van dienst!

CONTACTFORMULIER