Zoekt u een slotenmaker in Hoofddorp?


De slotenmaker die uw deur openmaakt of die uw sloten vervangt!

Hoofddorp-mainpageBSS-Slotenmaker uit Hoofddorp staat 24 uur per dag voor u klaar. En dat 7 dagen per week 365 dagen per jaar! Ons nood nummer is 023-5672050. Door onze ruime voorraad hang- en sluitwerk in al onze wagens kunnen wij u praktisch altijd meteen helpen. Met BSS Slotenservice & Deuren kunt u rekenen op een slotenmaker met een goede en snelle service.

Wij repareren, vervangen en plaatsen alle soorten sloten en cilinders.

Deuren openmaken
Bent u buitengesloten? Bent u uw sleutels kwijt of is de sleutel afgebroken in het slot? Neem dan contact op met ons.  Met meer dan 25 jaar ervaring helpen wij u snel en vakkundig van uw probleem af

Herstel inbraakschade
Zijn één of meerdere sloten van uw woning of bedrijfspand geforceerd dan is BSS-Slotenservice snel ter plaatse. BSS herstelt of vervangt de schade aan uw sloten of ramen zo snel mogelijk. Hierbij staat de veiligheid voorop. De kosten worden, afhangende van uw verzekeringspolis, in veel gevallen vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.

Inbraakpreventie
Wilt u uw woning of bedrijfspand goed beveiligen om de veiligheid van uw inboedel te garanderen? Neem dan contact op met BSS. Wij hebben alle kennis in huis om u te adviseren op gebied van inbraakpreventie
Een populaire methode om in te breken is het zogenaamde “kerntrekken”. Hierbij wordt een gehard stalen schroef in de cilinder gedraaid en met behulp van een kerntrekker uit de deur getrokken.
Wij kunnen uw woning of bedrijf voorzien van het nieuwste veiligheidsbeslag met SKG*** certificaat, goedgekeurd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Bel ons of vraag om een afspraak via het contactformulier. Dan kijken wij samen met u op de betreffende locatie naar verbeterpunten op het gebied van inbraakpreventie. Op basis van dit nauwkeurige onderzoek, geven wij u een vrijblijvend advies over het verbeteren van de inbraakpreventie van uw woning of bedrijfspand. Dit advies is op maat en op basis van uw wensen en budget.

Plaatsen/vervangen sloten
BSS plaatst sloten van erkende merken als Lips, Cisa, Yale, Buva, Dom etc. Wij kunnen er voor zorgen dat u alle sloten met één sleutel kunt openen. Vraag naar de mogelijkheden

Onze slotenmakers zullen u snel weer toegang verschaffen tot uw woning. Bel 023-5672050

BSS-Slotenmaker is in het bezit van het politiekeurmerk Veilig Wonen. Met dit certificaat neemt de kans tot inbraak met 90% af. Onze slotenmakers zijn gecertificeerde adviseurs op het gebied van inbraakpreventie.

BSS Slotenservice & Deuren: Dé slotenmaker in Hoofddorp. Tel:023-5672050

BSS is werkzaam in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Heemstede, Badhoevedorp, Zwanenburg, Lisse, Hillegom,Schiphol en Aalsmeer. Daarbuiten zijn we u uiteraard ook graag van dienst!

CONTACTFORMULIER