VVE Vastgoed

Veilig en comfortabel werken
BSS is een servicegericht bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van hang- & sluitwerk t.b.v. ramen en deuren. Wij staan 24/7 paraat om bij calamiteiten te assisteren, b.v.: het openen van deuren, het herstellen van sloten en drangers, het onderhoud plannen voor deuren en ramen; wij komen dan 1 of 2x per jaar op een complex om al het hang- en sluitwerk na te lopen en te smeren, zodat de ramen en deuren weer netjes sluiten en alles in goede staat blijft. Ook voor beveiliging van de panden of het vervangen van het toegangscontrolesysteem bent u bij BSS op het juiste adres.

BSS werkt voor diverse VvE- en vastgoedbeheerders in de regio van Alkmaar tot Rotterdam en van Zandvoort tot Amersfoort. Voor bestaande relaties hebben wij een landelijke dekking. Onze kracht in de service ligt in de regio ‘groot’ Amsterdam.

BEL MIJ TERUG

Niet voor spoedgevallen. U wordt dezelfde dag teruggebeld tijdens kantooruren.

modernste toegangssystemen

untitled

Met een goed toegangscontrolesysteem snijdt het mes aan twee kanten. U werpt een drempel op voor externe criminaliteit maar u heeft ook de controle over de toegankelijkheid tot bepaalde gebieden van uw eigen medewerkers of extern personeel.