Veilig Werken

Om zeker te zijn van een veilig bedrijfspand is het belangrijk om te zorgen voor een goede inbraakpreventie. Een inbraak is namelijk erg vervelend en kan diepe sporen veroorzaken bij u en uw medewerkers. Het idee dat iemand in uw bedrijfspand is geweest, kan u en uw medewerkers een onveilig gevoel geven iedere keer als uw uw pand betreedt. BSS kan u uitstekend adviseren over inbraakpreventie en ter plekke kijken naar praktische oplossingen. Wij inspecteren uw bedrijfspand en vervolgens bieden wij u een gedegen advies over afsluitprocedures.

BSS voert het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dus bent u verzekerd van professioneel advies. De kans op een inbraak wordt met 90% verminderd als uw bedrijfspand is beveiligd volgens de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen!

Naast inbraakpreventie bieden wij ook hulp bij schade. Bel bij inbraakschade BSS en wij komen direct naar u toe om e.e.a. vakkundig te herstellen.

BEL MIJ TERUG

Niet voor spoedgevallen. U wordt dezelfde dag teruggebeld tijdens kantooruren.

Wie mag waar en wanneer naar binnen?

untitled

Met een goed toegangscontrolesysteem snijdt het mes aan twee kanten. U werpt een drempel op voor externe criminaliteit maar u heeft ook de controle over de toegankelijkheid tot bepaalde gebieden van uw eigen medewerkers of extern personeel.