BEVEILIGING

Genieten begint bij een veilig gevoel
Elke keer wanneer u de deur achter u sluit, wilt u toch het gevoel hebbende u met een gerust gevoel naar uw werk of op vakantie kunt gaan? Dan is BSS, Erkend Politie Keurmerk Veilig Wonen, het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Hoofddorp, gespecialiseerd in deuren, sloten, bewegings- en toegangscontrole en het inrichten van beveiligde ruimten in gebouwen en woningen.
BEL MIJ TERUG
Niet voor spoedgevallen. U wordt dezelfde dag teruggebeld tijdens kantooruren.

politiekeurmerkDe certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is met PKVW twee keer zo groot.

KERNTREKBEVEILIGING


Kerntrekbeveiliging wordt toegepast om de inbraakmethode kerntrekken tegen te gaan. Het veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiligingis voorzien van een hard metalen bescherming, wat de cilinder beschermd tegen uitboren en het uittrekken van de cilinder. U kunt er ook voor kiezen om alleen de cilinder te vervangen door een anti-kerntrek cilinder. Kerntrekbeveiliging is een eis voor nieuwbouw volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) en is het sinds april 2014 ook verplicht voor bestaande bouw.