24/7 Slotenservices (nood)

Bel ons: 023 5672050

Maak kans op een gratis garagedeur van Novoferm tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen!

Grandioze Garagedeur Dagen bij BSS Hoofddorp

Maak kans op een gratis garagedeur van Novoferm tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen!

Op 5 en 6 juni organiseert BSS Hoofddorp de Grandioze Garagedeur Dagen. Wanneer u tijdens deze dagen de showroom bezoekt aan de
Boslaan 31 en een Novoferm garagedeur besteld, dan maakt u kans op een gratis garagedeur, krijgt u de montage gratis én een waardecheque voor een accessoire t.w.v. € 175,-. Remko van den Hout en zijn team laten u graag de diverse mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren.

Let op: vanwege de veiligheid van u als klant en onze medewerkers werken we tijdens deze garagedeurdagen uitsluitend op afspraak. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. We volgen de richtlijnen van de RIVM, zodat u ons met een gerust hart kunt bezoeken. De informatie vanuit het RIVM en de Rijksoverheid is voor ons leidend.

Plan direct een afspraak in: 023 – 567 20 50

Gratis garagedeur

BSS is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden bestellingen van de deelnemende dealers. Op maandagochtend trekt een notaris de prijswinnaars. Tevens heeft u het voordeel dat tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen de montage gratis is in combinatie met een waardecheque voor een accessoire t.w.v. € 175,-.

Diverse mogelijkheden

Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met uw Novoferm dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, en openslaande garagedeuren.

Openslaande garagedeuren

De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, de Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.