24/7 Slotenservices (nood)

Bel ons: 023 5672050

Over BSS

BSS Hoofddorp is al 35 jaar een betrouwbare specialist in bouwkundige beveiliging, sloten en deuren. Wij zijn een lokaal familie bedrijf waar klanttevredenheid op nummer een staat. Wij leveren en garanderen u kwalitatief hoogwaardige producten. Naast de producten die wij leveren zijn wij voorzien van een PKVW keurmerk wat erkend dat wij alleen kwaliteit leveren en uw veiligheid kunnen waarborgen.

Door onze transparante manier van werken zult u nooit voor verrassingen komen te staan. Daarnaast komen wij onze afspraken na en staan wij 24/7 voor onze klanten klaar met onze spoedservice.

Onze kernwaarden

Als leverancier van sloten, beveiliging en deuren is het een ‘must’ om betrouwbaar te zijn. Daarnaast zijn wij een erkend bedrijf met onder anderen het PKVW keurmerk.

Wat heb je daar als klant aan?
Wij werken transparant. Dat betekent dat wij vooraf bespreken welke kosten u kunt verwachten.

Bij BSS Hoofddorp staat klanttevredenheid op nummer een. Dat zie je terug in onze service. Wij werken met de beste kwaliteit producten om de beste service te kunnen verlenen. Onze spoedservice staat 24/7 klaar voor noodgevallen.

Wat heeft u daar als klant aan?
U kunt van BSS Hoofddorp de beste kwaliteit en service verwachten, wij zijn 24/7 beschikbaar voor spoedklussen.

Wanneer wij een opdracht uitvoeren, willen wij kwalitatief goed werk afleveren. Dat doen we door aandachtig te werk te gaan en op de details te letten. Dat maakt het verschil.

Wat heeft u daar als klant aan?
Wij lopen samen met de klant door de gedane werkzaamheden heen, verlaten de klus pas als de klant tevreden is en begrijpt wat wij gedaan hebben.

BSS Hoofddorp is een lokale onderneming en een familiebedrijf. Dit betekent dat de manier van werken nuchter en laagdrempelig is. De medewerkers blijven er lang werken, omdat de werksfeer als erg prettig ervaren wordt. Ditzelfde geldt voor de klanten. Zij ervaren een prettige samenwerking wat resulteert in positieve referenties.

Wat heeft u daar als klant aan?
De BSS Hoofddorp familie staat voor u klaar, vertrouwde gezichten in een voor u vertrouwde omgeving.

Om de veiligheid van de klant te waarborgen hebben wij een selectie van producten en leveranciers gemaakt die zich in 35 jaar bewezen hebben.

Wat heeft u daar als klant aan?
Om kwaliteit te garanderen leveren wij naast de garantie van de leverancier, 1 jaar garantie (mits anders afgesproken) bij de door ons geplaatste producten.

Neem vrijblijvend contact met ons op!