24/7 Slotenservices (nood)

Bel ons: 023 5672050

Bent u op zoek naar een professionele en efficiënte beveiliging in de regio Haarlemmermeer en omgeving voor uw woning? Dan bent u bij BSS aan het juiste deskundige adres! Al jarenlang hebben wij als familiebedrijf een hecht team aan handige en vaste medewerkers en kwalitatief hoogstaande producten die wij kunnen inzetten voor u. Inzichtelijk en transparant, zodat u vooraf én achteraf altijd weet waar u aan toe bent bij ons. Uw wensen en behoeftes zijn daarbij ons uitgangspunt. Samen met u maken wij het beveiligingsplaatje kloppend en geheel bij u en uw situatie passend. Efficiënt, vakkundig en doeltreffend. Mogen wij ook met ú meedenken?
Beveiliging-3
Slotenservice-2
Deuren
Schade-reparatie-inbraak

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Showroom en winkel

Wat te denken van een nieuwe binnen- en buitendeur? Aan welke eisen moet deze voldoen, van welk materiaal gemaakt, wat past bij uw woonstijl en uw persoonlijke voorkeur? En welke sloten en sleutels passen daar dan bij? Hoe dagelijks gesneden koek dit voor ons ook mag zijn, wij begrijpen dat dit niet uw expertise is. Daarom hebben wij een deurenshowroom ingericht, waarin we diverse mogelijkheden hebben om u te laten zien. Hier kunt u alles zelf uitproberen en met elkaar vergelijken. Wanneer mogen wij u welkom heten?

Referenties

 • Paul Israel
  "BSS is een kwalitatief goed bedrijf dat snel en accuraat reageert. Zij doen ook meer dan hang- en sluitwerk en leveren diverse soorten deuren. Ik heb zowel privé als zakelijk vaak met ze te maken en ben erg tevreden en dat geldt ook voor mijn klanten. Zeker een aanrader!"
  Paul Israel
 • Thomas Greve
  "Ik heb BSS ingeschakeld voor een gehele set nieuwe sloten op onze voordeur en ramen. Ik ben uitermate tevreden. Zeer deskundig, goed advies gegeven en professionele service en montage. BSS gaat zeer secuur te werk en heeft uitermate goed werk afgeleverd. We zijn dan ook meer dan happy en voelen ons een stuk veiliger in Amsterdam!! Bedankt BSS!"
  Thomas Greve
 • Hans en Tineke de Jongh
  “Wij hebben geen google account en geen facebook, maar wij willen graag aan u kenbaar maken dat wij erg tevreden zijn met uw snelle en vriendelijke service vandaag bij het maken van het slot van onze voordeur. Wij zullen onze vrienden en kennissen uw bedrijf van harte aan bevelen.”
  Hans en Tineke de Jongh