24/7 Slotenservices (nood)

Bel ons: 023 5672050

Heeft u een bedrijf met waardevolle spullen, een bedrijfspand met belangrijke toegangsdeuren, een verzekeringsmaatschappij met veel klanten of bent u een vastgoedbeheerder met meerdere panden? Heeft u er al eens aan gedacht om uw bedrijfsveiligheid uit te besteden aan een deskundige? BSS levert specialistische hardware voor bouwkundige beveiliging en professionele toegangscontrole. Daarnaast onderhouden en verlenen wij service als het gaat om binnen- en buitendeuren, sleutels en sloten én repareren wij schade bij inbraak. Onderstaande diensten verzorgen wij al jarenlang betrouwbaar, transparant en naar volle tevredenheid van vele zakelijke klanten. Wat mogen wij voor u betekenen?
bouw-2
Toegangscontrole
Slotenservice
Onderhoudkopie
Schade-reparatie-inbraak

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Referenties

 • Paul Israel
  "BSS is een kwalitatief goed bedrijf dat snel en accuraat reageert. Zij doen ook meer dan hang- en sluitwerk en leveren diverse soorten deuren. Ik heb zowel privé als zakelijk vaak met ze te maken en ben erg tevreden en dat geldt ook voor mijn klanten. Zeker een aanrader!"
  Paul Israel
 • Thomas Greve
  "Ik heb BSS ingeschakeld voor een gehele set nieuwe sloten op onze voordeur en ramen. Ik ben uitermate tevreden. Zeer deskundig, goed advies gegeven en professionele service en montage. BSS gaat zeer secuur te werk en heeft uitermate goed werk afgeleverd. We zijn dan ook meer dan happy en voelen ons een stuk veiliger in Amsterdam!! Bedankt BSS!"
  Thomas Greve
 • Hans en Tineke de Jongh
  “Wij hebben geen google account en geen facebook, maar wij willen graag aan u kenbaar maken dat wij erg tevreden zijn met uw snelle en vriendelijke service vandaag bij het maken van het slot van onze voordeur. Wij zullen onze vrienden en kennissen uw bedrijf van harte aan bevelen.”
  Hans en Tineke de Jongh

Klanten