SLOTENSERVICE

BSS opent deuren voor u
Het kan iedereen wel eens overkomen; de voordeur waait dicht, uw sleutel breekt af in het slot of u bent uw sleutel verloren. Onze slotenservice staat 24/7 voor u klaar. Onze servicebussen zijn goed en modern geoutilleerd en kunnen zodoende de meest voorkomende sloten schadevrij openen. Ook kunnen wij beschadigde sloten direct vervangen.

Deuren openmaken
Bent u buitengesloten? Bent u uw sleutels kwijt of is de sleutel afgebroken in het slot? Neem dan contact op met ons.  Met meer dan 25 jaar ervaring helpen wij u snel en vakkundig van uw probleem af

Herstel inbraakschade
Zijn één of meerdere sloten van uw woning of bedrijfspand geforceerd dan is BSS-Slotenservice snel ter plaatse. BSS herstelt of vervangt de schade aan uw sloten of ramen zo snel mogelijk. Hierbij staat de veiligheid voorop. De kosten worden, afhangende van uw verzekeringspolis, in sommmige gevallen vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.

Inbraakpreventie
Wilt u uw woning of bedrijfspand goed beveiligen om de veiligheid van uw inboedel te garanderen? Neem dan contact op met BSS. Wij hebben alle kennis in huis om u te adviseren op gebied van inbraakpreventie
Een populaire methode om in te breken is het zogenaamde “kerntrekken”. Hierbij wordt een gehard stalen schroef in de cilinder gedraaid en met behulp van een kerntrekker uit de deur getrokken.
Wij kunnen uw woning of bedrijf voorzien van het nieuwste veiligheidsbeslag met SKG*** certificaat, goedgekeurd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Bel ons of vraag om een afspraak via het contactformulier. Dan kijken wij samen met u op de betreffende locatie naar verbeterpunten op het gebied van inbraakpreventie. Op basis van dit nauwkeurige onderzoek, geven wij u een vrijblijvend advies over het verbeteren van de inbraakpreventie van uw woning of bedrijfspand. Dit advies is op maat en op basis van uw wensen en budget.

Plaatsen/vervangen sloten
BSS plaatst sloten van erkende merken als Lips, Cisa, Yale, Buva, Dom etc. Wij kunnen er voor zorgen dat u alle sloten met één sleutel kunt openen. Vraag naar de mogelijkheden

N.B. U dient zich te legitimeren, voordat wij uw slot zullen openen!

Direct een afspraak? Neem contact op 023-560 20 50

BEL MIJ TERUG
Niet voor spoedgevallen. U wordt dezelfde dag teruggebeld tijdens kantooruren.

Levering, plaatsing en vervanging

BSS verzorgt de levering, plaatsing, reparatie en vervanging van sloten, veiligheidscilinders, anti-klopcilinders, hoofdsleutelsystemen, toegangscontroles en panieksluitingen.